top of page

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

Βεβαιωθείτε για την άριστη λειτουργία των ηλεκτρολογικών σας από αδειούχους ηλεκτρολόγους.
 
Α) Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο, τροποποίηση, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση κυκλωμάτων ισχυρών ρευμάτων σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.
 
Πραγματοποιούμε τα πάντα όσον αφορά τον ηλεκτρολογικό σας πίνακα για την ασφαλή και επαρκή παροχή ρεύματος για φωτισμό, διακόπτες, πρίζες κλπ. που πληροί τους κανονισμούς για την έκδοση πιστοποιητικού (Υ.Δ.Ε) για την Δ.Ε.Η. 
Electrician
Με γνώμονα την ποιότητα χρησιμοποιούμε πάντα επαγγελματικό εξοπλισμό και πιστοποιημένα υλικά.
Αναλαμβάνουμε την διόρθωση ηλεκτρολογικών βλαβών όχι μόνο στο κύκλωμά σας αλλά και σε ηλεκτρικές συσκευές, καθώς και την σύνδεσή τους  π.χ. κεραίες, συστήματα ήχου κλπ.
Β) Οι ηλεκτρολογικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν επίσης την οργάνωση και εγκατάσταση δικτύων υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών σε σπίτια και επιχειρήσεις. Με προσεκτική μελέτη πετυχαίνουμε την πλήρη κάλυψη του χώρου σας με ασύρματο ή ενσύρματο δίκτυο. 

Σε ειδικό χώρο (rack) οργανώνουμε όλους τους μηχανισμούς αλλά και τον συναγερμό σας και το καταγραφικό των καμερών, φροντίζοντας παράλληλα για τον σωστό εξαερισμό και την εύκολη πρόσβαση. 
Exchanges

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατοχυρώστε την ασφάλεια του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου.
 
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ποιότητα της δουλειάς μας, ο επαγγελματισμός και η συνέπειά μας ήταν αρκετά για να μας απονέμει η εταιρία Sigma Security, μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στην χώρα μας στα συστήματα ασφαλείας, την αποκλειστικότητα των προϊόντων τους στο νομό Καρδίτσας! Επίσης είμαστε επίσημοι συνεργάτες της ιταλικής εταιρίας Comelit που προσφέρει θυροτηλέφωνα/θυροτηλεοράσεις προηγμένης τεχνολογίας και συστήματα ασφαλείας.
Αναλαμβάνουμε την αξιολόγηση ρίσκου στον χώρο σας, τον σχεδιασμό και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.
 
Αυτά περιλαμβάνουν συναγερμούς, ανιχνευτές κίνησης, συστήματα πυρανίχνευσης, θυροτηλέφωνο / θυροτηλεόραση, κλειστό κύκλωμα CCTV, συστήματα πρόσβασης Access Control (π.χ. ηλεκτρονικό κλείδωμα), συστήµατα ψηφιακής καταγραφής και μεταφοράς εικόνας (DVR), GSM/GPRS Interfaces, συστήµατα περιµετρικής προστασίας κλπ.
Επίσης σας προσφέρουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη και συντήρηση, έτσι ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Security Alarm
Security Surveillance

SMART HOME / ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ

Εξοικονομήστε ενέργεια και χρήματα και ταυτόχρονα διευκολύνετε την καθημερινότητά σας στο σπίτι και την επιχείρησή σας!

Με έξυπνους αυτοματισμούς έχετε πλήρη έλεγχο και βέλτιστη απόδοση λειτουργιών π.χ. σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, συστήματα ασφαλείας, παρακολούθηση ενεργειακών δεδομένων κλπ.

Με μηχανισμούς smart home μπορούμε να ελέγχουμε π.χ. τον φωτισμό, ηλεκτρικά ρολά, πόρτες και γκαραζόπορτες, αυτόματο πότισμα, θερμοστάτες και οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή.

Μπορείτε να παρακολουθείτε και να ελέγχετε τα πάντα μέσω του κινητού σας! Έτσι τώρα δεν θα ανησυχείτε αν αφήσατε την πόρτα ξεκλείδωτη στο σπίτι σας ή το καλοριφέρ ανοιχτό στο εξοχικό σας.

Το πιό σημαντικό; Μπορείτε να πετύχετε εξοικονόμιση ενέργειας μέχρι και 50% χωρίς να θυσιάσετε την άνεσή σας. Ότι καλύτερο για τον πλανήτη και το πορτοφόλι σας!
Home Electronics
Smart Alarm System
bottom of page